Hozzávalók: 2 pohár joghurt, 1 pohár olaj, 2 pohár liszt, 3 db tojás, sütőpor, 1-2 zacskó vaníliás cukor, 1 pohár cukor, kimagozott meggy, vagy más gyümölcs.
Elkészítése: Tálba öntjük a joghurtot, hozzáadunk ugyanazzal a pohárral mérve egypohárnyi cukrot, kétpohárnyi lisztet, egypohárnyi olajat, beleütjük a tojásokat, beleszórjuk a sütőport, illetve a vaníliás cukrot. Fakanállal simára kikevertjük. Tűzálló tálba öntjük a híg masszát, és szépen elrendezve beleszórjuk a megtisztított, kimagozott meggyet. Előmelegített sütőben, nem túl erős lángon megsütjük.
Tálalása: Tetszés szerint kisebb-nagyobb hasábokra fölvágjuk, és porcukorral meghintve tálaljuk
2008. április 24., csütörtök
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése