Hozzávalók : 5-6 tojás, 1 fej vöröshagyma, tojásnyi zsír, 1 kávéskanál p.paprika, őrölt bors, 1 zöldpaprika, 1 paradicsom, 2-3 dl tejföl, só. A tojásokat keményre főzzük, héjától megtisztítjuk, kockára vágjuk.
Az apró kockára vágott hagymát üvegesre pirítjuk a zsírban. Hozzáadjuk a karikákra vágott zöldpaprikát, a p.paprikát és kevés vízzel fölengedjük. Beletesszük a tojást, a kockára vágott paradicsomot, és megkeverjük. Sózzuk és borsozzuk.Ha kell, egy pici vizet önthetünk még hozzá. A tejfölt hozzáadjuk, megkeverjük, és hagyjuk forrni egyet. Galuskával tálaljuk.
2008. február 11., hétfő
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése