Elkészítése: Az apróra vágott sonkát, gombát és a lereszelt hagymát kevés olajon megpirítjuk. Sóval, borssal, reszelt szerecsendióval fűszerezzük A sajtokat keresztben félbevágjuk, és kanállal kivájjuk a belsejét. Megtöltjük a gombás keverékkel, és visszatesszük a sajt tetejét. Összekeverjük a felvert tojást a liszttel, hozzáadjuk a tejet és a sört, és habverővel alaposan kikeverjük. A megtöltött sajtokat először a tésztába, majd a zsemlemorzsába mártjuk. A műveletet megismételjük, és a kétszer panírozott sajtokat forró olajban kisütjük. A kikapart sajtot tejszínnel elkeverjük, hozzáadjuk az apróra vágott snidlinget és petrezselymet, megsózzuk, és kavargatva pár percig főzzük.
Tálalása: A töltött camembert-t burgonyapürével és a sajtos mártással kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése