Hozzávalók: 1 kis fej brokkoli, 10 dkg gomba, 1 kisebb póréhagyma, 4 evőkanál olíva olaj, 3 db tojás, 3 dkg reszelt füstölt sajt, 1 evőkanál tejföl, zöldpetrezselyem, só, bors.
Elkészítése: A rózsáira szedett brokkolit pár percre forrásban lévő sós vízbe tesszük. Két evőkanál olajon üvegesre pároljuk a felszeletelt hagymát, rátesszük a felszeletelt gombát, sóval, borssal megszórjuk, hozzáadjuk a leszűrt brokkolit, összesütjük, majd ráöntjük a felvert, tejföllel elkevert tojásokat. Mindkét oldalát megsütjük.
Tálalása: Tálaláskor megszórjuk apróra vágott petrezselyemmel és reszelt sajttal.
2008. március 10., hétfő
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése