Hozzávalók: 2 db csrrkemell-filé, 80 dkg apróbb fejű vöröshagyma, 4-6 evőkanál olaj, 3-4 evőkanál balzsamecet, 1 dl húsleves, majoránna, só, bors.
Elkészítése: A csirkemelleket hosszában kettévágjuk, és felforrósított olajon mindkét oldalát szép pirosra megsütjük. Sóval, borssal megszórjuk, és melegen tartjuk. A visszamaradt zsiradékon megpirítjuk a felszeletelt hagymát, majd meglocsoljuk két-három evőkanál balzsamecettel, egy deci forró húslevessel, és pár percig főzzük. Sóval, borssal ízesítjük, kevés majoránnával megszórjuk, és tányérokra osztjuk. Tetejére fektetjük a felszeletelt húst.
Tálalása: Párolt répával és héjában főtt, apró burgonyával tálaljuk.
2008. március 24., hétfő
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése