Hozzávalók: 8 db kisütött vékony palacsinta, 1 doboz natúr tonhal, 2 db főtt tojás, 2 db ecetes csemegeuborka, 2 db kisebb főtt burgonya, 1 db kis tubus majonéz, 1 csokor snidling, 1-2 db savanykás alma,
Elkészítése: Összeforgatjuk a lereszelt almát, a lereszelt burgonyát, az apróra felkockázott kemény tojást, a lecsepegtetett, apró darabokra szedett tonhalat, az apróra vágott snidlinget és az uborkát. Hozzáadjuk a majonézt, és ha szükséges sóval, borssal ízesítjük.
Tálalása: Ezzel a keverékkel megtöltött palacsintákat feltekerjük, és félbevágva, szépen tálra rendezve tálaljuk.
2008. július 14., hétfő
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése