2008. július 14., hétfő

Tonhalas palacsinta

Hozzávalók: 8 db kisütött vékony palacsinta, 1 doboz natúr tonhal, 2 db főtt tojás, 2 db ecetes csemegeuborka, 2 db kisebb főtt burgonya, 1 db kis tubus majonéz, 1 csokor snidling, 1-2 db savanykás alma,

Elkészítése: Összeforgatjuk a lereszelt almát, a lereszelt burgonyát, az apróra felkockázott kemény tojást, a lecsepegtetett, apró darabokra szedett tonhalat, az apróra vágott snidlinget és az uborkát. Hozzáadjuk a majonézt, és ha szükséges sóval, borssal ízesítjük.

Tálalása: Ezzel a keverékkel megtöltött palacsintákat feltekerjük, és félbevágva, szépen tálra rendezve tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések: