Hozzávalók: 10 palacsinta, 20 dkg ribizke dzsem, 15 dkg darált dió, fél deci rum, 1 csomag mazsola, 4 tojásfehérje, 4 evőkanál porcukor, 2-3 fürt ribizke.
Megsütjük a palacsintákat és egy jénai tálba a következő módon rakjuk be. Egy réteg palacsinta, megkenve ribizlidzsemmel, meghintve porcukorral és dióval. Még egy réteg palacsinta, amire rumba áztatott mazsola kerül. És ezt így ismétlem amíg van palacsintám.. A tetejét bevontom keményre vert, cukrozott tojásfehérjével, és ribizkeszemekkel ízesítem. Nagyon forró sütőben 10-12 percig sütöm. Amikor kihűlt tortaszerűen szeletekre vágom.
2011. április 27., szerda
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése