Hozzávalók: egy doboz babapiskóta (kb. 12 darab), 2 dl bor, 5 dkg mazsola, 5 dkg dió, három tojás, négy evőkanál cukor, két kisebb citrom leve, egy citrom reszelt héja.
A babapiskótát összetördeljük, üvegtálba rakjuk, és 1 dl borral megöntözzük. A mazsolával meg a durvára vágott dióval megszórjuk, és a következő krémmel öntjük le: a tojásokatkikeverjük a cukorral, beletesszük a citromok levét, a reszelt citromhéjat, a maradék borral felengedjük, és gőz fölött habverővel állandóan kevergetve, sűrűre főzzük. Forrón a lerakott babapiskótára öntjük, majd jól lehűtve tálaljuk.
2009. május 6., szerda
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése