Hozzávalók: 6 szelet karaj, 30 dkg laskagomba, 10 dkg vargánya, 2 dl olaszrizling, csipet frissen őrölt bors, 3 gerezd fokhagyma, só, olívaolaj.
Egy kevés olívaolajat felforrósítok egy serpenyőben, a karajszeletek szélét beirdalom, majd egy-egy felüket 3-3 percig sütöm. Utána takarékra veszem alattuk a lángot, és hagyom tovább sercegni a húsokat. A gombákat picit összevágom, majd egy másik serpenyőben kis olíván alaposan lepirítom. Végezetül az összes gombát a szaftjával együtt a húshoz adom. Az egészet felöntöm a borral, zúzott fokhagymát, borsot, sót adok hozzá, és takarékon hagyom, hogy még 10 percig érjenek az ízek. Pennével tálalom.
2011. február 15., kedd
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése